Familienamiddag

Molenfeesten

ZondagTerras2013

 

Voor de kindertjes

is er vanalles te beleven: draaimolen, schminkstand, speeltuin, kinderanimatie. En er is natuurlijk ook onze ijskar!

 

ZondagDraaimolen2003

En de grote mensen

hoeven natuurlijk geen dorst te lijden.

pintje

 

Voor den innerlijke mens

staat het keukenteam klaar met de enige echte 'bôggesekook'
en een frituur mag op een Belgisch feest niet ontbreken.

Molenfeesten2008KeukenKoekenbak

 

Zonder muziek geen feest

Voor de muzikale omkadering wordt gezorgd door het team van FM Goud.  Zij draaien plaatjes die bij iedereen in de smaak zullen vallen en kondigen enkele plaatselijke artiesten aan. Romina is ook van de partij.

En op het einde van de middag is er de Molenbeerselse Top 10. Een lijst van hits die wordt opgesteld op basis van een rondvraag bij alle Molenbeerselse verenigingen. Elke Molenbeerselse vereniging kan haar eigen top 10 (titel en uitvoerder) nog doorsturen tot 24 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding van de naam van de vereniging en de naam en adres van de contactpersoon.

Benieuwd we er op één staat ...

logopngtransparant

De apotheose mag er ook zijn

Om de Molenfeesten af te sluiten zetten we nog een keer stevig de beuk erin met twee live bands. De Batseklatsers geven er in de late namiddag een stevige lap op. Meezingen mag en een danske placeren kan ook. ’s Avonds zorgt coverband Reckless voor een stevige apotheose van het gezelligste feest van Kinrooi en omstreken..

 

ZondagAmongthesaints2018